Siste nytt

Viktige endringer for Njords Hage

Siden vi presenterte prosjektet i oktober har det vært god interesse, og vi har hatt mange besøkende på tomtevisningene i Njords vei 16.

Kundene melder tilbake at de liker prosjektets kvaliteter, planløsninger, materialvalg og ikke
minst den korte veien til kollektivtransport. Vi har opplevd bekymring for kostnadene knyttet til det kollektive tjenestetilbudet og den faste bemanningen med husvert i CondoVita-senteret.

Det er derfor besluttet å endre tilbudet, slik at dette bestilles og betales av hver enkelt ved behov. Det vil gi et individuelt tilpasset innhold og kostnad bortfaller om man ikke har behov for tjenestene.

Sammen med våre tekniske rådgivere er det nå også besluttet å forlenge støyskjerm mot Bærumsveien.

Dette gir en ytterligere avskjerming og rammer inn tomten på en fin måte.

Endringene som nylig er vedtatt utgjør:
– Utvidet støyskjerm mot Bærumsveien (på høyde med inngang i 1. etg)
– Den faste del av fellesutgiftene på kr. 1.500 pr. måned bortfaller

Dette er tiltak som etter vårt skjønn gjør at Njords Hage fremstår som et enda mer attraktivt boligprosjekt. Vi vil gjerne gi nærmere informasjon om dette og håper å kunne møtes på visning hvor bl.a. illustrasjon av støyskjermen kan ses. På nyåret starter vi med visninger fra og med tirsdag 2. januar klokken 15.00 – 16.00. Du er hjertelig velkommen til visningssenteret på tomten i Njords vei 16.

Du kan lese mer om prosjektet i prospektet som du finner her
Se boligvelger her

Njords Hage med støyskjerming som tomtens innramming mot Bærumsveien

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål til leilighetene og prosjektet eller ønsker å avtale møte ved et annet, passende tidspunkt. Telefon 21 04 32 32 / 928 07 749 eller e-post: eskil@roislandco.no.

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0