Siste nytt

Visningssenter Njords Hage Bærum

Snøfritt med miljøvennlig energikilde

 

I Njords Hage slipper du bekymring med snømåking og glatte adkomstveier.

Her blir det snøsmelteanlegg i utendørs gangarealer og parkering i oppvarmet kjeller. Du kan gå trygt og tørrskodd til din egen leilighet fra parkeringen, når du henter posten eller tar en tur over plassen for å besøke naboen. Ved hjelp av egne energibrønner med varmesentral løses energibehovet effektivt og på en miljøvennlig måte .  De høye initialkostnadene ved dette anlegget bæres av utbygger og sikrer boligeierne lave energikostnader. Leilighetene leveres også med vannbåren gulvvarme fra det samme anlegget.

 

Velkommen til åpent visningssenter.

Vi inviterer til visningssenteret på tomten med brøytet parkeringsplass. Vi har også brøytet vei til utsiktspunkter, hvor du kan få inntrykk av de to byggenes beliggenhet, den store tomten og den fine utsikten. Her ligger det godt tilrette for hyggelig og sosial atmosfære og godt naboskap.

Enkel adkomst med bil eller fra Avløs T-banestasjon kun 200 meter unna. Se visningstidene her.

Last ned video av vinterstemning i Njords Hage: Vinter i Njords Hage 

Kontakt gjerne Eskil Flakstad hos Røisland&Co på telefon 928 07 749 eller eskil@roislandco.no.

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0