Siste nytt

Njords Hage – CondoVita og Norske Helsehus

Njords Hage er utviklet av CondoVita Bærum AS, som er en privat utvikler av seniorboliger. I tillegg til din private leilighet får du tilgang til fine fellesfasiliteter og til et godt tjenestetilbud.

Bak CondoVita står Bærum-selskapet Norske Helsehus AS, som ble startet av grunder og daglig leder Tore Borthen for 6 år siden. Tore og hans team har lenge jobbet med å utvikle smarte, bærekraftige og sosialt inkluderende løsninger for boliger til voksne.  Dette får du ta del i som boligeier i Njords Hage.

Artikkel nylig publisert om Norske Helsehus kan du lese her

Norske Helsehus og CondoVita holder til i Høvik Helsepark i Fjordveien 1 på Høvik. 

 

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0