Siste nytt

Mindre enn 5 minutter til offentlig transport

Njords Hage ligger svært sentralt i forhold til offentlig transport. Med 5 minutters gange er du på  Avløs t-banestasjon. Derfra har t-banen avgang hvert kvarter. Nærmeste stasjoner i hver retning er Haslum og Gjettum, og ønsker du et besøk på Bekkestua tar det kun 4 minutter. En tur til Oslo sentrum er unnagjort på en halv time.   

I Njords Hage  kan du nyte å bo i grønne og åpne omgivelser og samtidig har kort reisevei med offentlig transport til alle de urbane tilbudene.

Og inviterer du gjester er det veldig enkelt å komme til deg med offentlig transport.

Til Avløs t-banestasjon kommer du raskt ved å gå gangveien – sommer som vinter.

Følg oss i filmen fra stasjonen til visningssenteret i Njords vei 16.

Kort gangavstand til offentlig transport

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0