Siste nytt

Stor interesse før påske

Gode tilbakemeldinger

Vi har merket tiltakende interesse for Njords Hage i tiden før påske. Det har vært god respons på leilighetenes planløsninger, prosjektets arkitektoniske utforming og den sentrale beliggenheten med kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Vi får bekreftet at det vi har lagt vekt på i planleggingen av boligene virkelig faller i smak. Romløsninger, kvaliteter, lysinnfall, uteplasser og brukervennlig teknologi er valgt med tanke på fremtidige behov til våre voksne målgruppe. Vi har også vektlagt ønske om et positivt og sosialt miljø og derfor planlagt arealer der det er mulig å etablere et godt naboskap. I Njords Hage vil det også være enkel tilgang til hjelp, til helse- og omsorgstjenester eller boligservicetjenester om det er behov for det. Vi byr på boliger, som våre kunder kan planlegge å leve sine voksne år i.

Boligmarkedet

Vi har vært igjennom en vinter med en avventende stemning i boligmarkedet, og det er klart at det har lagt en demper på etterspørselen. Flere samfunnseksperter, eiendomsmeglere og media melder om at dette nå er i ferd med å normalisere seg, både for nybolig-markedet og for brukte boliger. I Bærums melder Budstikka om «bra trykk på eneboliger» og det varsles generelt om «mer positivitet, mer entusiasme og mer bevegelse».

Informasjonsmøte
Den 19. april vil vi invitere til informasjonsmøte. Her vil utbygger og hele prosjektteamet være tilstede og vil gi en oppdatering om prosjektet både til eksisterende og nye interessenter.  Nærmere informasjon vil legges ut her etter påske. Hold av datoen allerede nå.

I tillegg har vi åpent visningssenter på tomten i Njordsvei 16  hver tirsdag og annenhver søndag. Visningstidene finner du her.

Vårt mål er å selge nok boliger før sommeren for å starte byggearbeidene som planlagt.

Vi ønsker alle våre kunder og interessenter en riktig god påske.

Stor interesse og invitasjon til informasjonsmøte

Stor interesse før påske

 

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0