Siste nytt

Dyrk din hageinteresse i felles hage – om du vil

Stor felles hage

Nå er det vårstemning i Njords Hage. Hestehov, blåveis og hvitveis blomstrer side om side.
Når våren kommer er det mange av oss som ønsker å være mye ute og pusle. I Njords Hage kan du kombinere det å ha en enkel og lettstelt privat uteplass med å ha tilgang til en stor og solrik hage.
Den kan brukes av alle som bor i sameiet og vil tilrettelegges for aktiviteter og rekreasjon. Her kan du fortsette dine hageinteresser – om du vil. Det vil til og med være plass til et felles drivhus, om sameiet ønsker det. Hagen vil skjermes mot Bærumsveien i hele tomtens lengde. Tomten vil arronderes, såes til og beplantes, og mye av naturen vil tas vare på. Her legges det tilrette for en sosial og hyggelig atmosfære.

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0