Siste nytt

Vår drømmeleilighet – den har alt vi trenger

Grete og Thor Denstad bestemte seg for å finne ny bolig før behovet virkelig viste seg. Ennå trives de godt i rekkehuset sitt, men de tre etasjene kunne komme til å bli slitsomme i fremtiden. Derfor ville paret gjerne være ute i god tid. De var tidlig ute også i prosessen med Njords Hage, og fikk akkurat den leiligheten de ønsket seg. Den nye leiligheten i Njords Hage bygges rett i nærheten av rekkehuset, og nå gleder seg til fine dager på sin nye terrasse.

– Vi ville kjøpe noe nytt mens vi vet hva vi vil ha. Og vi trives så godt her i området, så det føles bare bra at den nye leiligheten også ligger der. Vi kan spasere bort hjemmefra nå på bare 10 minutter, så her er vi godt kjent.

Paret setter pris på at det er kort vei både til flere matbutikker og kollektivtransport. De kommer til å nyte den korte turen bort til Bekkestua og Kolsås med t-banen, samtidig som det er viktig med garasjeanlegget i kjelleren for Thor, som selv har mer enn en bil. At det nye hjemmet blir praktisk og lettstelt er svært viktig for paret.

– Det følger mye vedlikehold med et gammelt hus. Her er alt nytt og tilrettelagt, det var viktig for oss når vi tok vår avgjørelse. Vi gleder oss også til den rause hagen, der skal vi drive med det samme som vi gjør i hagen i dag, og holder gjerne litt grønnsaker, urter og blomster.

Grete og Thor ser frem til å benytte seg også av de øvrige fellesarealene, og synes det er spesielt positivt at lokalene kan leies av beboerne til større sammenkomster.

– Da slipper man å leie lokale og flere andre mellomledd. Det blir veldig praktisk for fremtidige bursdager og andre større feiringer hvor man gjerne vil ha plass til flere gjester. Leiligheten vår er bare 88 kvm, og det er alt vi trenger. Men da er det fint å ha tilgang på noe større.

Også størrelsen på prosjektet generelt er paret fornøyde med. De er overbevist om at et lite sameie blir lettere å forholde seg til, og tror at gjennomføringsevnen blir betraktelig høyere med en liten gruppe boliger. Dette i sammenligning med andre prosjekter i området, hvor Thor mistenker at størrelsen vil gjøre det vanskeligere å bli sett og hørt. Derfor er han fornøyd med sitt tidlige kjøp i Njords Hage, og gleder seg til de første spadetakene.

– Vi er innstilt på å flytte.. Derfor håper vi jo at prosjektet snart settes i gang, og vil oppmuntre andre som er interesserte i å ta seg en nærmere titt. En av de største fordelene med å kjøpe nytt er jo at man slipper budkrig. Er man tidlig ute her kan man få veldig mye for pengene. Vi fikk leilighet med sjøutsikt fra terrassen i hele byggets lengde, det hadde fort gått millioner over takst i budrunde i dette området.

Thor Denstad: ”Vi fikk akkurat den leiligheten vi ønsket oss, den har alt vi trenger.”

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0