Siste nytt

Byggestart besluttet – innflyttingsklart 1. kvartal 2020

Byggestart vedtatt!

Det er utrolig gledelig å kunngjøre at beslutning om byggestart i Njords Hage nå er vedtatt. Det har vært en fin salgsmåned i juni, og nylig ble kravet om 60% salg oppnådd. Det betyr at forutsetningene for byggestart er oppnådd. Planen er å ferdigstille detaljprosjektering og starte gravearbeidene snarlig etter sommerferien.

Dersom du fortsatt vurderer prosjektet, kan du nå kjøpe i trygghet om at prosjektet blir realisert og ferdigstilt senest innen utgangen av mars 2020.

*****

Status salg

Nyboligmarkedet er for tiden velfungerende, og vår megler Røisland & Co AS opplever god etterspørsel etter nye leiligheter i både Oslo og Akershus. I Njords Hage ble det solgt 8 leiligheter i juni, og vi opplever at flere som har fulgt prosjektet i flere måneder endelig føler seg klare for beslutning om kjøp.

Vi opplever god interesse for prosjektet, og anbefaler at du tar kontakt for privatvisning dersom du vil sikre deg en av de 8 siste leilighetene vi har for salg.

*****

Boliger for fremtidsrettede voksne

Njords Hage på Haslum i Bærum er et boligprosjekt for aktive voksne, med fokus på godt naboskap, aktiv livsstil og et veltilpasset støtteapparat om du kan kalle på ved behov.

Boligene ligger på en åpen, solrik tomt i Njords vei 16 på Haslum i Bærum. I disse innbydende omgivelsene vil du finne 21 velutstyrte leiligheter, og vårt mål er at de skal bli et godt hjem for en fin hverdag og trygg morgendag. Ferdigstillelse blir i løpet av 1. kvartal 2020.

Vi opplever å få god respons på leilighetenes planløsninger, prosjektets arkitektoniske utforming og den sentrale beliggenheten med kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Vi får stadig bekreftet at det vi har lagt vekt på i planleggingen av boligene virkelig faller i smak.
Besøk oss på tomten og se selv!

Leilighetene selges iht. prinsippet om «førstemann til mølla» til faste priser med 1 garasjeplass inkludert i prisen.

Boligvelger og alle salgsdokumenter finnes her på hjemmesiden.

Visning på tomten

I visningssenteret på tomten har vi modell av bygget og fine illustrasjoner både av fasader og enkeltleiligheter. Det gir deg et godt inntrykk av hvordan dette prosjektet vil bli. I sommer vil det ikke være faste åpningstider men avtal gjerne en privatvisning med megler.

Vi ønsker en riktig god sommer.

Stor felles hage i Njords Hage.

Jordbær på tomten i Njords Hage

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0