Siste nytt

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET.
Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren Con-Form. De er allerede på plass på tomten og starter sitt arbeid for fullt i det nye året.

DRØMMEKJØKKEN LEVERER KJØKKEN, BAD OG GARDEROBE.
Drømmekjøkken er valgt som leverandør av av kjøkken, bad og garderobeløsninger. Det er inkludert komplette løsninger bl.a. med integrerte hvitevarer, og boligkjøperne har mange fine valgmulighetene innenfor standarleveransen. Øvrige individuelle valg kan også gjøres gjennom tilvalgsprosessen. Den er nå i gang i regi av CM Prosjekt.

6 LEILIGHETER LEDIG.
Det er nå 6 flotte 3-4 roms leiligheter på 89-122 kvm ledig i prosjektet. Nye kjøpere som kommer til nå vil også få ta del i valg- og tilvalgsprosessen. Du er velkommen til å ta kontakt megler Lars Petter Hansrud i Røisland & Co for å få nærmere informasjon om boligene og prosjektet.

Med dette lille glimtet fra byggeplassen i Njords Hage ønsker vi en riktig god jul og godt nyttår.

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Visning og full byggeaktivitet

Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta […]

2. april 2019 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0
noimage

Byggestart besluttet – innflyttingsklart 1. kvartal 2020

Byggestart vedtatt! Det er utrolig gledelig å kunngjøre at beslutning om byggestart i Njords Hage nå er vedtatt. Det har vært en fin salgsmåned i juni, og nylig ble kravet om 60% salg oppnådd. Det betyr at forutsetningene for byggestart er oppnådd. Planen er å ferdigstille detaljprosjektering og starte gravearbeidene […]

28. juni 2018 0