Siste nytt

Visning og full byggeaktivitet


Etter full vinterdrift er våren kommet til Njords Hage. Nå kan du se byggene og den plassering de vil få på tomten. Megler inviterer til visning på tomten førstkommende torsdag – 4.4. Byggeplassleder Geir Madsen fra CM Prosjekt vil også være på plass. Passer det ikke på torsdag så ta kontakt for privatvisning.

Byggeaktiviteten pågår for fullt og ledes av Stabekk-selskapet CM Prosjekt. I løpet av vinteren er skråningen renset og sikret og det har gitt et betydelig større markareal og luft rundt bygget og leilighetene. Landskapsarkitekten jobber nå med detaljer og planlegging av hagen. Snart vil massene fylles inn til bygget og konturene av den store hagen vil komme godt til syne.

Råbyggsleverandøren Con-Form er i ferd med å reise bygningskroppene. Snart er hele Bygg 2 oppe og vi får et godt inntrykk av utsynet, solen og lyset i leilighetene.

CondoVita-senteret tar også form. Her blir det fin plass i den store peisestuen, som vil gi rom for mange sosiale aktiviteter i årene som kommer. Rom for eget treningsrom og overnattingsmulighet for gjester er også oppe.

SHARE THIS
Ingen kommentarer

RELATED POST

noimage

Snart julestemning i Njords Hage

KLART FOR RÅBYGGET. Grunnarbeidene i Njords vei 16 har pågått for fullt de siste ukene og her åpenbarer det seg flotte muligheter for den fremtidige hagen. Nå går de mest støyfulle arbeidene inn i sluttfasen til glede for både naboer og prosjektledelsen i CM Prosjekt. Råbygget skal leveres av råbyggleverandøren […]

18. desember 2018 0
noimage

Gravearbeidene er i gang

Tomten i Njords vei 16 er nå stengt for fri ferdsel, brakkeriggen er på plass og graveentreprenøren er i full gang. Kaare Mortensen Oslo/Akershus AS utfører alle grunnarbeidene og er vel på plass med sitt team og sine maskiner. Skråningen renses og tomten planeres og gjøres klar for alle aktivitetene […]

7. november 2018 0
noimage

Nå starter arbeidene på tomten

Detaljprosjektering og siste finpuss på spesifikasjonene før byggestart i Njords vei 16 er gjort. Nå er vi klare for oppstart av arbeidene på tomten og den vil i løpet av kort tid bli avstengt for fri ferdsel. Graveentreprenør er første mann ut. Deretter følger de øvrige fasene i prosjektet i […]

13. september 2018 0
noimage

Byggestart besluttet – innflyttingsklart 1. kvartal 2020

Byggestart vedtatt! Det er utrolig gledelig å kunngjøre at beslutning om byggestart i Njords Hage nå er vedtatt. Det har vært en fin salgsmåned i juni, og nylig ble kravet om 60% salg oppnådd. Det betyr at forutsetningene for byggestart er oppnådd. Planen er å ferdigstille detaljprosjektering og starte gravearbeidene […]

28. juni 2018 0