21 nye leiligheter på Haslum i Bærum

De 21 leilighetene i Njords Hage holder god håndverksmessig standard, har romslige løsninger og gjennomgående gode materialkvaliteter.

Med lys en-stavs eikeparkett, store vindusflater, hjørneløsninger og ca. 2,6 meters takhøyde, har leilighetene luftige og lyse rom. Kjøkken leveres med fullintegrerte hvitevarer og et romslig og lyst kjøkkenmiljø.

Leilighetene har en voksen og hyggelig stil, store luftige soverom og alle leveres med to komplette bad. Leilighetene varierer i størrelse fra 88 til 165 kvm, og alle har egne, store uteplasser. Leilighetene i 1. etasje får deilige markterrasser, og de øverste leilighetene får store, flotte takterrasser.

Det gis valgmuligheter for stilarter og farger både på kjøkken, baderomsfliser og veggfarger, slik at du kan sette ditt personlige preg på leiligheten.

Under presenterer vi kort noen av leilighetstypene

Se boligvelger og prospekt for flere detaljer.

3-roms leilighet

Med to bad og deilig markterrasse

Denne lyse og romslige leiligheten har 3 rom på totalt 100 kvm og særdeles god planløsning. Du får åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 48 kvm, med gode møbeleringsmuligheter, og direkte utgang til en markterrasse på imponerende 39 kvm. Skyvedøren til terrassen bidrar, sammen med mange store vinduer, til et behagelig gjennomlys i hele leiligheten

De to soverommene er romslige og har god plass til garderobeskap. Leiligheten har fine oppbevaringsmuligheter og plass til gulvplassert vaskemaskin og tørketrommel på hovedbad.

Denne leilighetstypen ligger i Bygg 1, og finnes også i 2. og 3. etasje. Disse leilighetene har balkong på over 18 kvm og finnes også i 2. og 3. etasje som leilighet 11 og 18.

Stor 4-roms leilighet

På 105 kvm med flott planløsning

Denne flotte 4-roms leiligheten ligger i 2. etasje i Bygg 2, og henvender seg mot de naturskjønne fellesområdene på Njords Hage. Allerede fra den store entréen ønsker leiligheten deg velkommen inn, og i den nordlige enden ligger soverommene på rekke og rad, i nær tilknytning til de to badene.

I leilighetens sørvestlige ende finner du den innbydende oppholdssonen – en åpen stue-/ kjøkkenløsning som gir god romfølelse. Rommet får masse dagslys fra vinduer på to sider og den store skyvedøren ut til balkongen, som er på mer enn 16 kvm. Kjøkkenet er U-formet og gir en naturlig avgrensning mot den store spisestuen.

I etasjen under finnes leilighet 7 som er tilsvarende leilighet i noe mindre utførelse – leiligheten er 89 kvm, og har en stor balkong på 20 kvm.

Stor og lys 3-roms

På 88 kvm med to bad.

Denne innbydende leilighetstypen på 88 kvm finner du fra 1. til og med 3. etasje i Bygg 1 som leilighet 2 og 9. Alle leilighetene av denne typen har egen balkong på mer enn 16 kvm.

Leilighetene ligger sydvestvendt, og henvender seg mot rolige og naturskjønne omgivelser. I den romslige entréen er det inngang til leilighetenes to soverom, det ene badet og boden.

Leilighetene får åpen stue-/kjøkkenløsning som gir god oversikt og romfølelse. Det er godt med dagslys fra vinduer på to sider og den store skyvedøren ut til den sydvestvendte uteplassen.

Toppleiligheter i særklasse

Med utsikt fra store takterrasser

Disse tre leilighetene må oppleves! De to toppetasjene i Bygg 1 og Bygg 2 får maksimalt utbytte med tre fantastiske toppleiligheter med private takterrasser.

Leilighet 19 dekker hele øverste etasje i bygg 2, med sine imponerende 165 kvm og hele to private takterrasser. Disse får en størrelse på henholdsvis ca. 60 kvm og 80 kvm med flotte solforhold og utsikt.

Leilighet 20 er på 122 kvm og ligger på plan 4 i Bygg 1.

Leilighet 21 er på 112 kvm, og den har en generøs privat takterrasse på 80 kvm.

De tre leilighetene har alle gode planløsninger med åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning, to bad med flere utganger til sine romslige balkonger. Hovedsoverommene har god plass til garderobe og oppbevaring, og alle hovedbad har plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Meld din interesse
eller kontakt megler