Nye leiligheter på Haslum i Bærum

Njords Hage på Haslum i Bærum er et boligprosjekt for aktive voksne, med fokus på godt naboskap, aktiv livsstil og et veltilpasset støtteapparat om du kan kalle på ved behov. Boligene leveres med moderne teknologi.

Njords Hage ligger på en åpen, solrik tomt i Njords vei 16 og 18 på Haslum i Bærum. I disse innbydende omgivelsene vil du finne 21 velutstyrte leiligheter, og vårt mål er at de skal være et godt hjem for en fin hverdag og trygg morgendag.

Beliggenhet

Kart Njords Hage Haslum i Bærum

Njords Hage ligger på Haslum, mellom Avløs stasjon og Løkeberg Skole, med fritt utsyn over Løkeberg.

Beboere i Njords Hage er del av et hyggelig nabolag med dagligvarebutikker, spesialbutikker, treningssentre og barneskole rett i nærheten. Det er anlagt et fint gangveisystem i området, som gjør avstanden kort til omkringliggende tilbud.

Njords Hage har en praktisk beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon. Til Avløs stasjon er det kun 200 m, der Kolsåsbanen kan ta deg til Bekkestua eller til Kolsås på 5 minutter, og til Oslo sentrum på en halvtime.

Nye leiligheter i Haslum Bærum

21 flotte leiligheter

Leilighetene har varierende planløsninger som spenner fra 88 til 165 kvm. Alle leilighetene er romslige, har private uteplasser i form av markterrasser, balkong eller takterrasser og dessuten tilgang til store, felles grøntarealer. Alle leilighetene har minimum 2 gode soverom og 2 bad, de er terskelfrie med gode romløsninger som gir plass til å leve et godt og trygt voksenliv.

Fordelene ved å bo i en leilighet her kombineres med følelsen av å ha plass, utsyn og grøntareal rundt seg, som i en enebolig. Fra leilighetene er det fint utsyn over Løkeberg, og fra de øverste etasjene er det utsikt mot Oslofjorden.

Som deg har vi også hatt fremtiden i tankene med gode energiøkonomiske løsninger og smarthus-teknologi. Alle boligene har egen garasjeplass i kjeller (unntatt leilighet 5, seksjon 2) med direkte heisadkomst til leilighetsplanet. Vil du reise kollektivt er det kort gangavstand både til Kolsåsbanen og til buss.

Boligtjenester helse- og omsorgstilbud

I Njords Hage føles det trygt og enkelt å bo. Her har vi lagt til rette for individuelt tilpassede boligservice-, helse- og omsorgstilbud, som kan benyttes og betales ved behov. Tjenestetilbudet vil tilpasses de behov beboerne i Njords Hage har og organiseres av CondoVita i samarbeid med ulike partnere.

Omsorgstjenester

For å sikre gode omsorgstjenester har CondoVita allerede nå inngått et samarbeid med Prima Omsorg avdeling Asker og Bærum. Selskapet er en leverandør av offentlige omsorgstjenester gjennom fritt brukervalg i Bærum kommune, i tillegg til å levere praktiske tjenester og omsorgstjenester til private.

Les artikkel om Prima Omsorg her - hentet fra Finansavisen

Norske Helsehus og CondoVita holder til i Høvik Helsepark i Fjordveien 1 på Høvik.

Felles peisstue Haslum Bærum

Hyggelig peisestue for alle!

Hyggelige fellesfasiliteter

I Njords Hage har vi planlagt for et godt naboskap. Her vil du ha tilgang til hyggelige fellesfasiliteter hvor du kan treffe gode naboer for sosialt samvær og aktiviteter. Du vil finne:

- En flott peisestue med bibliotek
- Kjøkken og spisestue-fasiliteter
- Uteplass for eksempel for en felles lunsj
- Stor felles hage med plass til å boltre seg
- Treningsrom med gode treningsapparater for voksne
- Overnattingsrom for gjester

CondoVita og Norske Helsehus

Njords Hage er utviklet av CondoVita Bærum AS, som er en privat utvikler av seniorboliger. I tillegg til din private leilighet får du tilgang til fine fellesfasiliteter og til et godt tjenestetilbud.

Bak CondoVita står Bærum-selskapet Norske Helsehus AS, som ble startet av grunder og daglig leder Tore Borthen for 6 år siden. Tore og hans team har lenge jobbet med å utvikle smarte, bærekraftige og sosialt inkluderende løsninger for boliger til voksne. Dette får du ta del i som boligeier i Njords Hage.

Artikkel nylig publisert om Norske Helsehus kan du lese her